Hercogienės bulvių košė (Kunigaikštienės bulvės)

AUTORIUS:
Dominyka
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Hercogienės bulvių košė (Kunigaikštienės bulvės)
Hercogienės bulvių košė (Kunigaikštienės bulvės)
Hercogienės bulvių košė (Kunigaikštienės bulvės)
Autorius apie receptą: Traškios išorėje ir minkštutės viduje hercogienės bulvės - puikus garnyras prie Velykinių patiekalų! Traškios išorėje ir minkštutės viduje hercogienės bulvės - puikus garnyras prie Velykinių patiekalų! Dominyka
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas bulvių
100 gramų parmezano sūrio (tarkuoto)
50 mililitrų grietinėlės
2 vienetai kiaušinių trynių
0.5 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio malto muskato
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
Aptepimui:
40 gramų sviesto (tirpinto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuskutame ir supjaustome bulves, išverdame jas sūdytame vandenyje. Leidžiame išvirusioms bulvėms atvėsti, tuomet jas sutriname iki košės.
2.
Nedideliame puode sumaišome sūrį, grietinėlę, muskatą, pipirus ir šiek tiek paverdame, kol pasidarys vientisa masė, tuomet sumaišome su bulvių koše. Supilame kiaušinių trynius ir labai gerai išmaišome.
3.
Masę sudedame į konditerinį maišelį ir po nedidelį kiekį išspaudžiame ant kepimo popieriumi padengtos kepimo skardos. Aptepame tirpintu sviestu.
4.
Kepame 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 min arba iki šiek tiek paruduos. Skanaus!
AUTORIUS: Dominyka
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital