Grietininis rabarbarų pyragas

AUTORIUS:
Laura Vaičienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Grietininis rabarbarų pyragas
Autorius apie receptą: Kadangi dabar rabarbarų sezonas, tad tikriausiai, dar ne vienas receptas bus įkeltas. Pyragą puošti galite pagal savo skonį. Kadangi dabar rabarbarų sezonas, tad tikriausiai, dar ne vienas receptas bus įkeltas. Pyragą puošti galite pagal savo skonį. Laura Vaičienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 vienetai kiaušinių
250 gramų grietinės
4 vienetai rabarbarų
12 šaukštų kvietinių miltų
6 šaukštai cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Rabarbarų kotus supjaustyti, suberti į dubenį, berti 2 šaukštus cukraus, išmaišyti.
2.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti 4 šaukštus cukraus, žiupsnelį druskos, šaukštelį vanilinio cukraus, išplakti elektriniu plakikliu iki standžios masės, kad perbraukus pirštu, liktų griovelis, plakti maždaug apie 10 minučių.
3.
Į kiaušinių masę sukrėsti grietinę ir įplakti, sudėti rabarbarus, berti miltus ir viską išmaišyti.
4.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 1 valandą ir 10 minučių. Kepimo laiką stebėkite, nes mano forma aukšta, paprastoje užtektų 45 minučių, tikrinti ar iškepė geriausia su mediniu pagaliuku.
6.
Papuošti galima plakta grietinėle ir šokoladu arba tiesiog pabarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Laura Vaičienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital