Autorius apie receptą:
Kadangi dabar rabarbarų sezonas, tad tikriausiai, dar ne vienas receptas bus įkeltas. Pyragą puošti galite pagal savo skonį.
Kadangi dabar rabarbarų sezonas, tad tikriausiai, dar ne vienas receptas bus įkeltas. Pyragą puošti galite pagal savo skonį.
Laura Vaičienė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti 4 šaukštus cukraus, žiupsnelį druskos, šaukštelį vanilinio cukraus, išplakti elektriniu plakikliu iki standžios masės, kad perbraukus pirštu, liktų griovelis, plakti maždaug apie 10 minučių.
3.
Į kiaušinių masę sukrėsti grietinę ir įplakti, sudėti rabarbarus, berti miltus ir viską išmaišyti.
4.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 1 valandą ir 10 minučių. Kepimo laiką stebėkite, nes mano forma aukšta, paprastoje užtektų 45 minučių, tikrinti ar iškepė geriausia su mediniu pagaliuku.
6.
Papuošti galima plakta grietinėle ir šokoladu arba tiesiog pabarstyti cukraus pudra.