Greiti krepšeliai su grybų įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Krepšeliai su grybais
Krepšeliai su grybais
Krepšeliai su grybais
Krepšeliai su grybais
Krepšeliai su grybais
Autorius apie receptą: Kol dar yra grybų, labai rekomenduoju pasigaminti šį be galo paprastą, dailiai atrodantį ir tikrai skanų užkandį. Kol dar yra grybų, labai rekomenduoju pasigaminti šį be galo paprastą, dailiai atrodantį ir tikrai skanų užkandį. Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
500 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos (geriausia lapeliais)
250 gramų grybų (pievagrybių ar apvirtų miško grybų)
1 vienetas kiaušinių (aptepimui)
1 vienetas svogūnų
50 gramų rūkytos kiaulienos šoninės
1 šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Grybus, svogūnus ir šoninę susmulkinti. Keptuvėję įkaitinti aliejų, sudėti svogūnus ir šoninę, pakepinti, kol svogūnai pašviesės, o šoninė apskrus. Tuomet sudėti grybus ir kepinti apie 5 - 10 minučių, kol susileis.
2.
Sluoksniuotos tešlos lapelius pjauti perpus - į kvadratus. Kiekvieną įkloti į keksiuko formą, šiek tiek prispaudžiant dugną, kampus palikti išorėje.
3.
Į tešlos krepšelius paskirstyti grybų įdarą, ant viršaus užlenkti tešlos kampus.
4.
Aptepti pyragėlius kiaušino plakiniu ir kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital