Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų
burokėlių
(virtų)
4 šaukštai
manų kruopų
1 vienetas
kiaušinių
1 vienetas
svogūnų
šiek tiek
druskos
šiek tiek
pipirų
Kepimui:
šiek tiek
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Virtus burokėlius ir žalią svogūną sutarkuoti per burokinę tarką. Į masę sudėti manus, kiaušinį, pagardinti druska ir pipirais ir leisti apie 10-15 minučių pastovėti, jog manai išbrinktų. Tada dar kartą išmaišyti.
2.
Blynelius kepti įkaitintoje keptuvėje ant vidutinės ugnies gražiai apkepant iš abiejų pusių.
3.
Labai skanu valgyti su varške, sumaišyta su trupučiu grietinės.