Greiti bulviniai piršteliai su faršu ir sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Bulviniai piršteliai su mėsa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų bulvių (virtų)
250 gramų faršo (naudojau kiaulienos - jautienos)
3 vienetai kiaušinių (didelių)
150 gramų fermentinio sūrio (smulkiai tarkuoto)
6 šaukštai maltų džiūvėsėlių (apytikriai)
4 šaukštai miltų (apytikriai)
10 vienetų svogūnų laiškų (arba pora saujų susmulkintų petražolių)
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves sutrinti į košę, sudėti smulkintus svogūnų laiškus, sūrį, įmušti 1 kiaušinį, įberti druskos ir rankomis viską sumaišyti.
2.
Faršą pagardinti druska, pipirais (galima įberti dar mėgstamų prieskonių), sukrėsti į keptuvę su trupučiu aliejaus ir vis pamaišant iškepti.
3.
Iškeptą faršą sudėti į bulvių masę ir viską išmaišyti. Paragauti ir jei reikia įdėti dar druskos ar pipirų.
4.
Iš gautos masės suformuoti pirštelius apie 7 cm ilgio, sudėti juos ant padėklo, uždengti maistine plėvele ir dėti į šaldytuvą 1 valandai.
5.
Į vieną dubenėlį įmušti 2 kiaušinius ir išplakti, į kitą suberti miltus, į trečią - džiūvėsėlius.
6.
Į keptuvę pilti aliejaus maždaug 0,5 cm aukščio ir jį įkaitinti. Iš šaldytuvo ištraukti bulvinius pirštelius, po vieną apvolioti pirmiausia miltuose, po to kiaušinio plakinyje, paskui džiūvėsėliuose. Dėti į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir ant nedidelės ugnies vis vartant kepti, kol gražiai paruduos.
Redos receptai dar skanesni iš pačios Redos kuriamų indų, kuriais galite pasigrožėti čia.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
L
2020-04-05 18:30
Pff tai kokie cia greitai paruosiami..vien kol bulves nuskuti,isverdi,sutrini jau 40min.iseina. dar saldytuve palaikyt...ir i orkaite...kokios 2 val ATSAKYTI
Aistė
2020-04-06 10:00
Aš kadangi ruošiu likusių virtų bulvių (tiksliau vieną dieną pietums verdu bulvių daugiau, o kitą dieną likusias naudoju piršteliams) - tikrai labai greitai :) O kai į šaldytuvą valandai dedat pirštelius, juk nestovit prie jo :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital