Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 mililitrų
uogienės
(mėgstamos)
3 vienetai
kiaušinių
90 gramų
cukraus
90 gramų
miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius gerai išplakti su cukrumi, sudėti miltus, toliau plakti iki vientisos masės. Baltymus išplakti iki standumo, sudėti iki trynių masę ir atsargiai įmaišyti. Tešla turi būti puri.
2.
Supilti tešlą ant kepimo formos, išklotos kepimo popieriumi, tolygiai paskirstyti, sulyginti. Kepti 190 C laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.
3.
Iškepusį biskvitą atsargiai apversti ant švaraus kepimo popieriaus ir atsargiai nulupti tą, ant kurio kepė. Dar šiltą susukti į vyniotinį su švariu lapu kepimo popieriaus. Kai atvės, išvynioti, atsargiai aptepti uogiene ir vėl susukti (jau be kepimo popieriaus). Palikti kelioms valandoms. Galima apiberti cukraus pudra.