1.
Kremui varškę ištrinti su kondensuotu pienu iki vientisos masės. Porą šaukštų kremo atsidėti torto šonams papuošti.
2.
Kiekvieną sausainį trumpam pamerkti į vandenį (galima ir į pieną), kad truputį suminkštėtų (bet neišskystų), ir dėti ant lentelės. Formuojame nedidelį tortuką, išdėliojus pirmą sausainių sluoksnį, ant jų tepti kremą, dėti riekelėmis pjaustytus bananus, pabarstyti šiek tiek tarkuoto šokolado.
3.
Dėti kitą sausainių sluoksnį, šiek tiek paspausti ir vėl viską kartoti. Man gavosi trys sluoksniai. Viršutinį sluoksnį ir šonus aptepti kremu ir apibarstyti šokoladu. Torto šonus ar dar papuošiau bananų riekelėmis (kad nepatamsuotų, jas galite apšlakstyti citrinų sultimis)
4.
Palikti bent valandai-dviem šaldytuve, kad kremas įsigertu.