Greitas maltos mėsos šnicelis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 192)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 192)
Greitas maltos mėsos šnicelis
Greitas maltos mėsos šnicelis
Greitas maltos mėsos šnicelis
Greitas maltos mėsos šnicelis
Greitas maltos mėsos šnicelis
Autorius apie receptą: Šnicelis skanu valgyti su bulvių koše, grikiais ir daržovių salotomis. Skanaus! Šnicelis skanu valgyti su bulvių koše, grikiais ir daržovių salotomis. Skanaus! Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų kiaulienos faršo (ar kitokios mėsos)
2 riekės juodos duonos
1 stiklinė maltų džiūvėsėlių
2 vienetai kiaušinių
100 mililitrų pieno
0.5 vieneto svogūnų
1 skiltelė česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pirmiausia nupjaustykite duonos plutelę, o minkštimą susmulkinkite ir užpilkite pienu 5 minutėms. Į faršą įmuškite vieną kiaušinį, sudėkite išmirkytą nuspaustą duoną, smulkiai supjaustytą svogūną, česnaką, įberkite druskos, pipirų ir viską gerai išmaišykite, ir dar šiek tiek faršą gerai išdaužykite (kelis kartus smarkiai meskite į dubenį).
2.
Iš paruošto faršo formuokite pailgus, ovalios formos, maždaug 1 cm storio šnicelius. Man išėjo 5 šniceliai.
3.
Kiekvieną šnicelį pamirkykite kiaušinio plakinyje (įberkite žiupsnelį druskos), pavoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
4.
Šnicelį patiekite su baltu padažu: keptuvėje išlydykite gabalėlį sviesto, įdėkite šaukštelį miltų, kai pakepa, suberkite sutrupintą sultinio kubelį, supilkite stiklinę pieno, išmaišykite, įdėkite truputį grietinės ir krapų.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (26)
Miglė
2024-05-31 18:59
Labai labai skanūs gavosi! Turbūt niekada nebekepsiu įprastų "kotletų" :)
Ir kas čia rašo, kad čia ne šnicelis, kažkam apskrudęs kepsnys, o dar kažkas net išmetė lauk, tai geriau nekomentuokit visai :D Turbūt paprasto kotleto nemokat iškept, tai normalu, kad šis irgi nesigauna. Ir kalta nei recepto autorė, nei patiekalo pavadinimas... Man pvz. dzin ar čia kotletas, ar šnicelis, ar dar bala žino kaip pavadinsi. Viskas pavyko, skanu. Vis kažkas kitaip! ATSAKYTI
Aldona
2024-01-15 20:17
Šnicelis turi būti ne iš maltos,o iš kapotos mėsos ATSAKYTI
2024-01-09 21:07
Nelabai tinka baltas padažas ant apskrudusio kepsnio ATSAKYTI
Evaldas
2022-12-07 14:11
Viskas gerai gavosi ,skanu ATSAKYTI
BH
2022-11-08 16:18
Nereikėtų maltinių vadinti šniceliais. ATSAKYTI
Šarūnas
2022-10-27 23:36
Skanu! ATSAKYTI
Julija
2022-04-21 21:03
Nu super, skanu❤️ ATSAKYTI
Aurelija
2022-03-28 17:59
Super, gavosi minkštučiai . Vietoj kiaušinio dedu šaukštą majonezo. Tada gaunasi minkšti ir purūs ATSAKYTI
Martynas Novogrudzkas
2021-12-09 18:52
Labai skanus viskas pavyko jau antra karta . ATSAKYTI
Živile
2021-09-05 19:56
Visiškai sugadinti produktai. Nusivylusi šiuo receptu. ATSAKYTI
Indrė
2021-09-06 09:21
Kas būtent nepavyko? :) ATSAKYTI
Dalius Baleliunas
2021-01-23 16:42
Klasika,ir tiek,bet skanuuu... ATSAKYTI
Vaide
2021-01-10 23:20
Farsas su duona.neskanu.. ATSAKYTI
Dijana
2021-01-07 16:37
Skanus ATSAKYTI
Onutė
2020-04-06 16:43
Tamstos kas rašote apie tarybinius šnicelio receptus tai patikėkite į natūtalų šnicelį jokia duona nededama Pagrindiniai komponentaitai mėsa prieskoniai vanduo ,kiausiniai ir džiuvėsėliai ATSAKYTI
Vida
2023-12-19 11:20
O kam tas vanduo, kur jis dedamas ATSAKYTI
2024-01-09 22:03
Tikras šnicelis tik su duona,nemaišykit adresų ATSAKYTI
vaiva
2020-02-01 15:14
kai kotletai pabode.snicelis- puiki iseitis! ATSAKYTI
Ruta
2019-03-19 15:33
Labais skanūs, dėkui ATSAKYTI
Romualdas
2019-01-10 13:22
Labai skanūs šniceliai. Rekomenduoju ! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
tėvelių dienai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital