Gražuolės bandelės su dešryte

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Bandelės su dešra
Bandelės su dešra
Bandelės su dešra
Bandelės su dešra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
5 stiklinės miltų
200 mililitrų pieno
80 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių
20 gramų šlapių mielių
1 šaukštelis sausų mielių
1 šaukštelis cukraus
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
300 gramų daktariškos dešros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į šiltą pieną sudėti sausas ir šlapias mieles, ir maišyti tol, kol mielės ištirps. Tada sudėti cukrų, druską, įmušti kiaušinį, supilti tirpintą sviestą ir viską išmaišyti.
2.
Po truputį suberti miltus, iš pradžių maišyti šaukštu, vėliau pradėti minkyti tešlą rankomis. Miltų dėti tiek, kad tešla neliptų prie rankų. Užminkius tešlą ją palikti pakilti 1 valandai.
3.
Tešlą dalinti į lyginį skaičių gabalėlių, kiekvieną gerai iškočioti, padaryti iš tešlos apskritimą, ant apskritimo dėti dešrą, ant dešros kitą apskritimą tešlos. Pjaustyti į 8 dalis ir formuoti gėlytę. Kepti 180 C laipsnių orkaitėje, kol gražiai pagels.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital