Geltonas citrinų pyragas

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Geltonas citrinų pyragas
Autorius apie receptą: Mėgstate pasilepinti gabalėliu skanaus pyrago su puodeliu kvapnios arbatos ar kavos? Mėgstate pasilepinti gabalėliu skanaus pyrago su puodeliu kvapnios arbatos ar kavos? Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
180 gramų kvietinių miltų
3 vienetai kiaušinių
110 gramų grietinės
120 gramų cukraus
80 gramų sviesto
20 gramų chia (ispaninio šalavijo) sėklų
1 šaukštelis maltos ciberžolės
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
3 vienetai citrinų (nutarkuotos žievelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais.
2.
Sviestą ištirpiname ir į jį sudedame čija sėklas, ciberžolę, citrinų žieveles ir vanilinį cukrų, išmaišome.
3.
Kiaušinius su cukrumi išplakame iki baltų putų. Dedame grietinę, sviesto masę, beriame miltų mišinį. Viską lėtais judesiais išmaišome ir pilame tešlą į nedidelę sviestu pateptą arba kepimo popieriumi išklotą kekso formą.
4.
Kepame 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. Mediniu iešmeliu patikriname, ar iškepė - įsmeigus ir ištraukus jis turi likti švarus švarus, neaplipęs tešla. Jei aplipęs, kepame dar 5 min ir vėl tikriname.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital