1.
Miltus beriame į dubenį ir sumaišome su druska, cukrumi bei cinamonu.
2.
Šaltą sviestą supjaustome mažais gabaliukais ir pirštais įtriname į miltus.
3.
Varškę sumaišome su kiaušiniu ir dedame į miltų ir sviesto masę. Greitai užmaišome tešlą, suformuojame rutulį, įsukame į plėvelę, šiek tiek suplojame ir dedame šaldytuvą 1 val.
4.
Įdarui braškes supjaustome ir sumaišome su krakmolu.
5.
Tešlą padaliname į 4 dalis. Kiekvieną gabaliuką iškočiojame į 3-5 mm storio apskritimą. Perkeliame į kepimo popieriumi išklotą skardą ir ant viršaus sudedame paruoštas braškes. Nuo kraštų paliekame apie 4 cm. Apibarstome cukrumi ir gražiai užlenkiame kraštus.
6.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes, kol gražiai pageltonuos.