Gaivusis nekeptas Pina Colada tortas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Gaivusis nekeptas Pina Colada tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui:
175 gramai sausainių
90 gramų sviesto
25 gramai kokoso drožlių
Įdarui:
400 mililitrų kokosų pieno
400 gramų grietinėlės
360 gramų konservuotų ananasų
250 gramų jogurto, natūralaus
200 mililitrų ananasų sulčių
50 gramų kokoso drožlių
27 gramai želatinos
šiek tiek cukraus pudros
3 lašai romo aromato
Viršui:
500 gramų ananasų sulčių
11 gramų želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sausainius sutriname, sumaišome su kokoso drožlėmis ir ištirpintu sviestu. Suberiame į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą, tolygiai paskirstome, gerai paspaudžiame ir įdedame į šaldytuvą 30 minučių.
2.
Įdarui želatiną suberiame į ananasų sultis ir pašildome, vis maišant ant nedidelės ugnies, kol ji ištirps (tik neužvirinkite). Ir palikite kol atvės. Kokoso pieną, jogurtą, kokoso drožles, romo aromatą gerai išplakame, įpilame atvėsusias sultis, sudedame ananaso gabalėlius, įdedame pagal skonį ir norimo saldumo kiekį cukraus pudros ir gerai išmaišome.
3.
Išplakame grietinėlę iki standumo ir atsargiai įmaišome į kokoso-sulčių masę, po to viską supilame į torto formą ir įdedame į šaldytuvą sustingti.
4.
Kad padengtumėm torto viršų, sumaišome sultis su želatina, pakaitiname, paliekame, kol ištirps ir paliekame atvėsti. Kai atvės, supilame ant sustingusio įdaro ir vėl padedame į šaldytuvą, kol sustings. Puošiame pagal savo fantaziją.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (10)
lp
2017-10-01 17:48
ar tikrai sustingsta su ananasu, nes sakoma kad su juo zeletinas blogai reaguoja ATSAKYTI
Vida
2017-10-02 15:17
Su konservuotais ananasais sustinga, nes jie yra termiškai apdoroti. O va jeigu darytumėte su šviežiais ananasais, jau reikėtų ieškoti specialios želatinos, kuri tinka ananasams (tas pats ir su kiviais galioja). ATSAKYTI
Simona
2017-12-30 16:12
Skaiciau, kad sviezius reiketu kelias minutes apvirti, tuomet ir su standartine zelatina turetu sustingti ATSAKYTI
Jovita
2017-09-25 23:07
Norėjau pasiteirauti kokio skersmens naudojote torto forma? ATSAKYTI
Anonimas
2017-07-27 22:24
Įdėjus citrinos žievelės, cukraus pudros kelis šaukštus ir lašelį vanilės esencijos torto skonis virsta pasakišku! ATSAKYTI
Edita
2017-07-22 22:31
Sveiki.bandziau daryti bet nelabai pavyko... I krema nereikia cukraus? Nes tas ziupsnelis cukraus pudros nelabai pasaldina. ATSAKYTI
Augustė
2017-07-24 12:25
Edita, cukraus pudros i krema dekite pagal savo skoni - tiesiog paragaukite krema ir ziurekite, ar skonis patinka. Kremui cukriuko tikrai reikia arba dar galima vietoje cukraus koki kita saldikli naudoti (recepto autore berods stevija megsta naudoti) ATSAKYTI
Edita
2017-07-25 16:46
Aciu, butinai dar karta bandysiu. O kokoso piena skysta imti, ar kokoso krema geriau? ATSAKYTI
Augustė
2017-07-25 18:24
Tiks ir paprastas pienas, ir kokoso kremas, man gal su kokoso kremu net skaniau, jis toks sodresnis. Tik neimkite "light" kokoso pieno, nes jame skonio mazai. As paprastai ziuriu, kad butu bent 15-20 proc. riebumo kokoso pienas, nes tie liesesni labai jau atskiesti vandeniu ATSAKYTI
Augustė
2017-03-17 11:38
Gaminau, visiškai nerealus tortas. Ačiū, Andželika, už nuostabų receptą! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis