Stiklinėje vandens ištirpinkite apie 3 šaukštus cukraus ir porą žiupsnelių citrinos rūgštelės. Gautu tirpalu šaukštu aplaistykite biskvito plokštes (neperliekite, nes per drėgnas pyragas irs ir gražiai nesipjaustys). Džiovintus vaisius nuplikykite verdančiu vandeniu, po to susmulkinkite, bananus supjaustykite riekelėmis. Aptepkite biskvitus jogurtu, berkite vaisius, biskvito plokštes dėkite vieną ant kitos. Viršutinę plokštę apliekite šokoladu. Šokoladui pagaminti išlydykite sviestą, kakavą ir cukrų, išmaišykite šiek tiek užpylę verdančio vandens. Tada supilkite į išlydytą sviestą ir pamaišykite. Liekite dar karštą šokoladą ant viršutinio biskvito. Kai pravės, papuoškite konservuotomis vyšniomis ir plakta grietinėle.