1.
Tešlai kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo. Suberti miltus, gerai išmaišyti. Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę. Labai atsargiai šaukštu išmaišyti tešlą. Tešla turi būti puri, nesukritusi.
2.
Pilti tešlą ant kepimo popieriumi išklotos orkaitės skardos (manosios išmatavimai 32 x 35 cm), paskirstyti ją tolygiai per visą skardos dydį.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 12 - 15 min.
4.
Kremui želė paruošti kaip nurodyta ant pakuotės, tik ją užpilti puse nurodyto kiekio vandens (jei ant pakelio nurodyta naudoti 500 ml vandens, tuomet ruošti su 250 ml vandens). Palikti atvėsti (bet ne sustingti!).
5.
Grietinę išplakti su cukrumi. Želė supilti į grietinę su cukrumi, tik tada kai jos konsistencija bus kaip kisieliaus.
6.
Iškepusi biskvitą apipjauname pagal formos dydį. Forma geriausia nuimamais kraštais (aš naudojau 22 cm, bet tinka ir kitokia). Dedame biskvitą, pilame pusę kremo, dedame likusį biskvitą, kuris liko apipjausčius formą, dedame vyšnias ir supilame likusį kremą.
7.
Dedame į šaldytuvą bent 4 valandoms, o geriau pernakt, kad sutingtų.