Jogurtinis maskarponės sūrio tortas su braškėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Jogurtinis maskarponės tortas su braškėmis
Jogurtinis maskarponės tortas su braškėmis
Jogurtinis maskarponės tortas su braškėmis
Jogurtinis maskarponės tortas su braškėmis
Jogurtinis maskarponės tortas su braškėmis
Autorius apie receptą: Labai skanus, vasariškas mano pačios sugalvotas torto receptas. Labai skanus, vasariškas mano pačios sugalvotas torto receptas. Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui:
2 vienetai kiaušinių
50 gramų miltų
40 gramų cukraus
0.5 šaukštelio vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
350 gramų jogurto, natūralaus
250 gramų maskarponės sūrio
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
3 šaukštai želatinos
Viršui:
500 gramų braškių
250 mililitrų vandens
40 gramų braškių želė
3 šaukštai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išplakame iki putų, plakame apie 5 minutes. Miltus persijojame su druska ir suberiame į kiaušinių masę. Maišome, kol tešla taps vientisa.
2.
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, šonus ištepame sviestu. Paruoštoje formoje paskirstome tešlą ir kepame iki 150 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių. Iškeptą biskvitą atvėsiname.
3.
Želatiną skirtą kremui užpilame vandeniu ir paliekame, kad išbrinktų. Išbrinkusią želatiną ištirpiname ant silpnos ugnies ir truputį atvėsiname.
4.
Natūralų jogurtą sumaišome su maskarponės sūriu ir kondensuotu pienu. Plona srovele nuolat maišant želatiną supilame į jogurto ir sūrio masę. Paruoštą kremą užpilame ant paruošto biskvito ir paliekame šaldytuve, kad sutvirtėtų apie 1 - 2 valandas.
5.
Želatiną skirtą braškių sluoksniui užpilame vandeniu ir paliekame, kad išbrinktų. Braškes nuplauname, nusausiname ir supjaustome skiltelėmis. Paruošiame želė kaip nurodyta ant pakuotės tik su 200 mililitrų vandens kiekiu. Išbrinkusią želatiną ištirpiname ant silpnos ugnies, truputį atvėsiname ir plona srovele nuolat maišant įpilame į želę.
6.
Braškes sudėliojame ant truputį sustingusio torto ir ant viršaus pamažu supilame paruoštą žėlę. Paliekame tortą šaldytuve, kad galutinai sustingtų, geriausia per naktį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis