Drėgnas keksas su vynuogėmis ir šaltalankiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Drėgnas keksas su vynuogėmis ir šaltalankiais
Drėgnas keksas su vynuogėmis ir šaltalankiais
Drėgnas keksas su vynuogėmis ir šaltalankiais
Drėgnas keksas su vynuogėmis ir šaltalankiais
Drėgnas keksas su vynuogėmis ir šaltalankiais
Drėgnas keksas su vynuogėmis ir šaltalankiais
Autorius apie receptą: Taip skanu, kad vynuogės burnoje maloniai sprogsta lyg burbulas ir išsilieja sultys, o šaltalankių rūgštelė ant viršaus subalansuoja saldumą. Žodžiu, šis keksas sulaukė Taip skanu, kad vynuogės burnoje maloniai sprogsta lyg burbulas ir išsilieja sultys, o šaltalankių rūgštelė ant viršaus subalansuoja saldumą. Žodžiu, šis keksas sulaukė puikaus įvertinimo ir tikrai žinau, kartosiu dar ne kartą, o dar ir labai lengvai pagaminamas. (...daugiau) Mėgėja kepėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai kiaušinių
150 gramų kvietinių miltų
130 gramų sviesto (minkšto)
130 gramų besėklių vynuogių
80 gramų cukraus pudros
60 gramų grietinės
60 gramų šaltalankio
15 gramų vanilinio cukraus
6 gramai kepimo miltelių
2 gramai druskos
Pabarstymui:
2 šaukšteliai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį dėti sviestą, berti cukraus pudrą ir išplakti iki purumo, tuomet po vieną įmušti kiaušinius, dėti grietinę ir gerai išmaišyti. Įsijoti miltus, kepimo miltelius, berti druską ir išmaišyti elektriniu plaktuvu lėčiausiu greičiu arba maišyti mentele. Tešla turi būti tiršta.
2.
Į kepimo formą įtiesti kepimo popierių, supilti tešlą, įspausti vynuoges, suberti šaltalankius ir švelniai įspausti.
3.
Kepti įkaitintoje iki 170°C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 - 43 minutes, tuomet kekso viršų pabarstyti cukrumi ir dar pakepti apie 7 - 10 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital