Autorius apie receptą:
Retai taip būna, bet būna, kad žuvį ruošiu ir aš. Dažniausiai tą daro vyras. Nesiginčiju, jis tą moka geriausiai. Bet kai noriu naujų skonių, paeksperimentuoti leidžia ir
Retai taip būna, bet būna, kad žuvį ruošiu ir aš. Dažniausiai tą daro vyras. Nesiginčiju, jis tą moka geriausiai. Bet kai noriu naujų skonių, paeksperimentuoti leidžia ir man.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai
doradų
100 gramų
vyšninių pomidorų
1 pundelis
krapų
2 skiltelės
česnako
1 žiupsnelis
maltų juodųjų pipirų
pagal skonį
druskos
1 šlakelis
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Žuvį išvalome, nuplauname. Pabarstome druska ir pipirais.
2.
Česnaką ir krapus pasmulkiname ir jais prikišame žuvies vidų.
3.
Dedame žuvis į kepimo skardą ir apšlakstome aliejumi. Šalia sudedame pomidorus. Juos pabarstome druska ir apšlakstome aliejumi.
4.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.