Dilgėlių sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Dilgėlių sriuba
Autorius apie receptą: Šią sriubą prisiminiau iš vaikystės, kaip virdavo man ją močiutė. Puoliau kalbėtis su ja, kad papasakotų, kaip išvirti labai gardžią ir sveiką sriubą. Dalinuosi su jumis Šią sriubą prisiminiau iš vaikystės, kaip virdavo man ją močiutė. Puoliau kalbėtis su ja, kad papasakotų, kaip išvirti labai gardžią ir sveiką sriubą. Dalinuosi su jumis senu dilgėlių sriubos receptu. Pasak mano močiutės, svarbiausia dilgėles rinkti jaunas, neperaugusias. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
3 saujos dilgėlių (jaunų)
4 šaukštai miežinių kruopų
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštas miltų
3 vienetai lauro lapų
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis druskos
2 litrai vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Daržoves nulupame.
2.
Bulves supjaustome kubeliais, svogūną pasmulkiname, morką sutarkuojame. Į puodą sudedame kruopas, prieskonius, bulves, užpilame vandeniu. Paverdame apie 30 min. aliejuje pakepiname svogūną, morką. Daržovėms suminkštėjus sudedame miltus. Viską gerai išmaišome. Supilame į sriubą.
3.
Dilgėles nuplikome verdančiu vandeniu, nuskabome lapelius. Juos pasmulkiname peiliu ir sudedame į sriubą. Paverdame apie 5 min. Ragaujame vitaminingos sriubos. Valgome su juodos duonos riekele.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital