1.
Kiaušinius įmušame į gilų dubenį ir plakame apie 5 minutes. Netingėkit ir nuoširdžiai ilgai plakite (plakimui aš naudojau smulkintuvą). Iki kol masė virs putomis ir padvigubės.
2.
Nutella truputį pašildom, kad atsileistų - mikrobangų krosnelėj arba vandens vonelėj, o aš tiesiog įdėjau į kaistančią orkaitę. Į kremą dedame 1/3 kiaušinių masės. Išmaišom atsargai, sukdami šaukštą ratu į tą pačią pusę. Taip darome dar 2 kartus, kol pasibaigs kiaušinių plakinys.
3.
Pilame į kepimo popieriumi išklotą formą. Būtinai naudokite kepimo popierių, kitaip braunis prilips. Geriausiai tiks ±20cm torto forma, bet man teko garbė jį gaminti kekso formoje.
4.
Pašaunam į 180 C orkaitę 20 - 25 minučių, priklausomai nuo storio. Aš kepiau 20 minučių, išjungiau orkaitę, pravėriau groteles ir palikau pyragą ten vėsti.
5.
Prieš pjaiustant reikia leisti pyragui visiškai atvėsti (o pastovėjęs šalduytuve, bus dar skanesnis).