Dekonstruoti burgeriai

AUTORIUS:
Feel the beef,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Dekonstruoti burgeriai
Dekonstruoti burgeriai
Dekonstruoti burgeriai
Dekonstruoti burgeriai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai   jautienos maltinių  (naudojome „Feel the Beef“ sausai brandintos jautienos maltinius mėsainiams)
6 vienetai   brioche duona  (bandelėmis)
6 riekelės   sūrio
6 vienetai   salotų  (lapų)
2 vienetai   marinuotų agurkų
2 vienetai   pomidorų
1 vienetas   rausvųjų svogūnų
pagal poreikį   alyvuogių aliejaus  (bandelėms aptepti)
Padažui:
1 vienetas   marinuotų agurkų
4 šaukštai   majonezo
2 šaukšteliai   pomidorų padažo
1 šaukštelis   garstyčių
1 šaukštelis   sriracha padažo  (nebūtina)
pagal skonį   rausvųjų svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Gaminame padažą: smulkiai supjaustome marinuotą agurką ir svogūną bei sumaišome su likusiais padažo ingredientais.
2.
Supjaustome pomidorus, svogūnus, marinuotus agurkus.
3.
Brioche bandeles perpjauname pusiau, aptepame alyvuogių aliejumi ir apkepame grilyje, kol šios gražiai apskrunda.
4.
Grilyje aukštoje temperatūroje kepame jautienos maltinius po 2-3 min. iš kiekvienos pusės. Baigiant kepti ant maltinių dedame sūrio riekeles, kad šios išsilydytų.
5.
Ant didelės lentos ar padėklo dėliojame jautienos maltinius su sūriu, apkeptas brioche bandeles, salotų lapus, pjaustytus pomidorus, raudonąjį svogūną bei marinuotus agurkus ir indelį su mėsainių padažu.
AUTORIUS: Feel the beef
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital