Datulių ir riešutų triufeliai

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 24
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Datulių ir riešutų triufeliai
Datulių ir riešutų triufeliai
Datulių ir riešutų triufeliai
Datulių ir riešutų triufeliai
Autorius apie receptą: Šie triufeliai yra labai puikus ir greitai paruošiamas sveikesnis saldumynas. Labai skanūs! Šie triufeliai yra labai puikus ir greitai paruošiamas sveikesnis saldumynas. Labai skanūs! Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 24
200 gramų džiovintų datulių
100 gramų migdolų
100 gramų anakardžių riešutų
50 gramų šokolado plokštelės (arba pasmulkinto juodo šokolado)
2 šaukštai kakavos
1 žiupsnelis himalajų druskos
pagal skonį vanilės esencijos
Apvoliojimui:
pagal poreikį kakavos (arba kokoso drožlių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Datules užpilti verdančiu vandeniu ir šiek tiek pamirkyti. Išimti kauliukus.
2.
Į elektrinį trintuvą sudėti datules, riešutus, suberti kakavą, šokoladą, druską, supilti vanilės esencija ir sutrinti iki vientisos konsistencijos masės. Jeigu per tiršta, įpilti šiek tiek vandens arba citrinos sulčių.
3.
Drėgnomis rankomis lengvai formuojami kamuoliukai.
4.
Apvolioti kakavos milteliuose arba kokoso drožlėse.
Patarimai:
Galite naudoti įvarius riešutus pagal savo skonį.
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital