Cukinijų pyragas su vištiena - sotus ir lengvai pagaminamas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 213)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 213)
Cukinijų pyragas su vištiena - sotus ir lengvai pagaminamas
Autorius apie receptą: Sotus, lengvai pagaminamas ir labai skanus pyragas. Jį kepti galite be jokio įdaro arba su faršu, grybais... Kiekvienas galite pasirinkti pagal savo skonį. Aš įdarą gaminau iš Sotus, lengvai pagaminamas ir labai skanus pyragas. Jį kepti galite be jokio įdaro arba su faršu, grybais... Kiekvienas galite pasirinkti pagal savo skonį. Aš įdarą gaminau iš vištienos šlaunelių. Naudojau 22 centrimetrų skersmens apvalią kepimo formą. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
460 gramų cukinijų
3 vienetai kiaušinių
140 gramų miltų
100 gramų sūrio (tarkuoto)
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis žalumynų
šiek tiek druskos
Įdarui:
2 vienetai vištų šlaunelių (nedidelių, virtų)
1 vienetas morkų (didesnės)
1 vienetas svogūnų
4 šaukštai grietinės
2 skiltelės česnako
šiek tiek krapų
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įdarui nuo vištos šlaunelių nuimti mėsą ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Morką nuskusti, sutarkuoti burokine tarka, svogūną, česnaką nulupti, supjaustyti ir viską trumpai apkepti keptuvėje, kol suminkštės. Įdėti grietinę, prieskonius, išmaišyti ir nuimti nuo viryklės. Suberti smulkintus krapus, sudėti supjaustytą vištieną ir palikti atvėsti.
2.
Tešlai cukinijas sutarkuoti burokokine tarka, lengvai rankomis nuspausti nereikalingą skystį. Įmušti kiaušinius, įpilti aliejų, sudėti susmulkintą svogūną, tarkuotą sūrį, suberti prieskonius, žoleles ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišyti.
3.
Į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, dėti pusę tešlos, ant jos įdarą ir ant viršaus likusią tešlą. Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 40 - 45 minutes.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (39)
Roberta
2024-02-05 15:24
Gaunasi labai skaniai,kepiau jau daug kartų. Ačiū už receptą.
ATSAKYTI
Liusia
2023-08-02 08:23
Ačiū ' labai skanus patiekalas ' lengva pagaminti ' išmėginau ir dar karosiu ! ATSAKYTI
Ieva
2023-07-25 23:43
Aciu, tikrai labai skanus, toks puikus receptas. Ir lengva pagaminti. ATSAKYTI
Eva
2022-02-06 23:49
Ačiū už receptą. Labai skanus pyragas! Kepsiu dar ne kartą :) ATSAKYTI
Mante
2021-08-04 00:35
Šiandien gaminau man jis priminė kugeli tik iš cukiniju. Aš nedejau grietinės tiesiog pamiršau ja, bet tešla buvo gan šlapia manau miltu tokiam kiekiui nusunktu cukiniju tikrai permazai reiktu kokiu 200g. ATSAKYTI
Aistė
2020-08-19 12:49
Labai geras receptas! Labai skanu! Gaminau su vištienos krūtinė lės filė, ją apkepinus, super! Ypač jei ištraukus iš orkaitės leidi pastovėti ir sutvirtėti. ATSAKYTI
Sandra
2020-08-05 11:05
Super labai skanu ,dariau jau trys kartus vis su skirtingu idaru.
ATSAKYTI
Inga
2019-08-15 16:40
labai patiko, skanu ATSAKYTI
AIDA
2019-07-08 13:57
Jeigu jau mano ragautojui patiko kai lb mazai kas patinka tai tikrai kad skanu , aciu uz receptuka.
ATSAKYTI
Karolina
2018-08-21 01:44
As pakepinu vištos krūtinėlę morką, svogūną, sudedu prieskonius, įpilu truputį grietinėlės - labai liuks, jau trečia sezoną kepu ATSAKYTI
Diana
2018-08-15 14:53
Man patiko. Dar pakartosiu, bet truputį patobulinsiu - dėsiu daugiau vištienos, galbūt dar pridėčiau pievagrybius ir vietoje grietinės naudočiau grietinėlę. Viskas tikrai skanu. Norėjosi tik daugiau įdaro :] ATSAKYTI
Ilka
2018-08-20 21:58
Tai būtų ne cukinijos pyragas ,o vištienos,aš pakepinu višt. filė ,daug skaniau jei virta . ATSAKYTI
Šiaurė
2018-08-12 13:26
Tikrai labai skaniai gavosi ATSAKYTI
Lina
2018-08-02 17:22
Labai skanus, tačiau neiškilo. Tiksliau - subliuško. Kodėl? ATSAKYTI
Dita
2018-08-12 11:45
Labai iškilti jis ir neturi, čia toks labiau drėgnas negu kad purus pyragas, su cukinijomis kad gerai iškiltų reikėtų kepimo miltelių daugiau. Bet kam to reikia, jeigu ir be to labai skanu? :) ATSAKYTI
Šiaurė
2018-08-12 13:28
Gal mažai miltų įdėjot arba per daug kepimo miltelių.Msn viskas gerai išėjo ATSAKYTI
Giedrė
2018-07-27 09:37
Rekomenduoju naudoti žalią šlaunelių mėsą. Pamarinuoju, prieš kepant apkepiu keptuvėje. O receptukas liuks, vyrai šaltą sukapojo:) ATSAKYTI
Ilka
2018-08-20 22:01
Pritariu .gaminau su višt. filė labai skanu ir sultinga . ATSAKYTI
Lina
2019-07-07 16:35
Sukapojo ATSAKYTI
augenija
2021-07-30 19:52
augenija liuks receptuks ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital