Cukinijų pyragas su vištiena - sotus ir lengvai pagaminamas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 130)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 130)
Cukinijų pyragas su vištiena - sotus ir lengvai pagaminamas
Autorius apie receptą: Sotus, lengvai pagaminamas ir labai skanus pyragas. Jį kepti galite be jokio įdaro arba su faršu, grybais... Kiekvienas galite pasirinkti pagal savo skonį. Aš įdarą gaminau iš Sotus, lengvai pagaminamas ir labai skanus pyragas. Jį kepti galite be jokio įdaro arba su faršu, grybais... Kiekvienas galite pasirinkti pagal savo skonį. Aš įdarą gaminau iš vištienos šlaunelių. Naudojau 22 centrimetrų skersmens apvalią kepimo formą. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
460 gramų cukinijų
3 vienetai kiaušinių
140 gramų miltų
100 gramų sūrio (tarkuoto)
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis žalumynų
šiek tiek druskos
Įdarui:
2 vienetai vištų šlaunelių (nedidelių, virtų)
1 vienetas morkų (didesnės)
1 vienetas svogūnų
4 šaukštai grietinės
2 skiltelės česnako
šiek tiek krapų
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įdarui nuo vištos šlaunelių nuimti mėsą ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Morką nuskusti, sutarkuoti burokine tarka, svogūną, česnaką nulupti, supjaustyti ir viską trumpai apkepti keptuvėje, kol suminkštės. Įdėti grietinę, prieskonius, išmaišyti ir nuimti nuo viryklės. Suberti smulkintus krapus, sudėti supjaustytą vištieną ir palikti atvėsti.
2.
Tešlai cukinijas sutarkuoti burokokine tarka, lengvai rankomis nuspausti nereikalingą skystį. Įmušti kiaušinius, įpilti aliejų, sudėti susmulkintą svogūną, tarkuotą sūrį, suberti prieskonius, žoleles ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišyti.
3.
Į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, dėti pusę tešlos, ant jos įdarą ir ant viršaus likusią tešlą. Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 40 - 45 minutes.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (31)
Inga
2019-08-15 16:40
labai patiko, skanu ATSAKYTI
AIDA
2019-07-08 13:57
Jeigu jau mano ragautojui patiko kai lb mazai kas patinka tai tikrai kad skanu , aciu uz receptuka.
ATSAKYTI
Karolina
2018-08-21 01:44
As pakepinu vištos krūtinėlę morką, svogūną, sudedu prieskonius, įpilu truputį grietinėlės - labai liuks, jau trečia sezoną kepu ATSAKYTI
Diana
2018-08-15 14:53
Man patiko. Dar pakartosiu, bet truputį patobulinsiu - dėsiu daugiau vištienos, galbūt dar pridėčiau pievagrybius ir vietoje grietinės naudočiau grietinėlę. Viskas tikrai skanu. Norėjosi tik daugiau įdaro :] ATSAKYTI
Ilka
2018-08-20 21:58
Tai būtų ne cukinijos pyragas ,o vištienos,aš pakepinu višt. filė ,daug skaniau jei virta . ATSAKYTI
Šiaurė
2018-08-12 13:26
Tikrai labai skaniai gavosi ATSAKYTI
Lina
2018-08-02 17:22
Labai skanus, tačiau neiškilo. Tiksliau - subliuško. Kodėl? ATSAKYTI
Dita
2018-08-12 11:45
Labai iškilti jis ir neturi, čia toks labiau drėgnas negu kad purus pyragas, su cukinijomis kad gerai iškiltų reikėtų kepimo miltelių daugiau. Bet kam to reikia, jeigu ir be to labai skanu? :) ATSAKYTI
Šiaurė
2018-08-12 13:28
Gal mažai miltų įdėjot arba per daug kepimo miltelių.Msn viskas gerai išėjo ATSAKYTI
Giedrė
2018-07-27 09:37
Rekomenduoju naudoti žalią šlaunelių mėsą. Pamarinuoju, prieš kepant apkepiu keptuvėje. O receptukas liuks, vyrai šaltą sukapojo:) ATSAKYTI
Ilka
2018-08-20 22:01
Pritariu .gaminau su višt. filė labai skanu ir sultinga . ATSAKYTI
Lina
2019-07-07 16:35
Sukapojo ATSAKYTI
Nijole
2018-07-23 16:34
Tiesiog puikus pyragas. ATSAKYTI
Dalia
2017-08-31 16:12
Labai labai labai skanus. Labai :) Irgi šiek tiek grybų įdėjau ATSAKYTI
Karolina
2017-08-24 23:00
Labai liux, aš vištienos krūtinėlę ir grybus į vidų dėjau - yummy yummy :) ATSAKYTI
Ina
2017-08-23 13:41
Labai skanus, gaminsiu dar ir dar :) ATSAKYTI
Diana
2017-08-14 18:45
Kepkit visi, kas megsta cukinijas. Tikrai labai skanus pyragas, mes valgydami pagardinom grietine ir uzkandom pomidorais, super! ATSAKYTI
Ilka
2018-08-20 22:06
Pyragą cukinijų su grietine pagardinote ? Gal dar ir spirgučių pridėti ATSAKYTI
Sandra
2017-08-11 15:20
O cukinijos seklas isimt? Tarkuot su zievele? ATSAKYTI
Elzbieta
2017-08-08 19:32
O kokia turi but vistiena - virta? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital