Citrininis cukinijų keksas su varške

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Citrininis cukinijų keksas su varške
Citrininis cukinijų keksas su varške
Citrininis cukinijų keksas su varške
Autorius apie receptą: Labai gardus pyragas su varške ir citrinomis! Cukinijų visiškai nesijaučia. Labai gardus pyragas su varške ir citrinomis! Cukinijų visiškai nesijaučia. Rima, Sveikas receptas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 gramų kvietinių miltų
200 gramų cukinijų
200 gramų varškės
4 vienetai kiaušinių
150 gramų sviesto
110 gramų cukraus
1 šaukštas citrinos žievelės (tarkuotos)
1 šaukštas kokoso drožlių
2 šaukštai citrinos sulčių
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek aliejaus (formai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Baltymus atskiriame nuo trynių.
2.
Cukinijas sutarkuojame stambiai.
3.
Trynius išsukame su cukrumi ir varške. Sudedame cukinijas, išmaišome. Įberiame miltus, kepimo miltelius, citrinos žievelę, supilame citrinų sultis ir gerai permaišome.
4.
Sviestą išlydome garų vonelėje ir sumaišome su tešla.
5.
Kiaušinių baltymus išplakame su elektriniu plakikliu iki standžių putų ir sumaišome su tešla.
6.
Kepimo formą patepame aliejumi (naudojau formą duonelei kepti) ir supilame tešlą. Viršų apibarstome kokoso drožlėmis.
7.
Orkaitę įjungiame ir įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros. Naudojame funkciją su vėjeliu. Kepame 50 min 180 C laipsnių temperatūroje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital