Cukinijų bokšteliai su mėsa

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Cukinijų bokšteliai su mėsa
Cukinijų bokšteliai su mėsa
Cukinijų bokšteliai su mėsa
Autorius apie receptą: Turėjau kelias cukinijas, todėl ilgai negalvodama nusprendžiau gaminti įdarytas cukinijas su smulkinta kiauliena. Patiekalas, kuris puikiai tiks tiek pietums, tiek vakarienei. Turėjau kelias cukinijas, todėl ilgai negalvodama nusprendžiau gaminti įdarytas cukinijas su smulkinta kiauliena. Patiekalas, kuris puikiai tiks tiek pietums, tiek vakarienei. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 vienetai cukinijų (vidutinių arba 3 mažesnių)
300 gramų kiaulienos (smulkintos, apytikriai)
1 vienetas morkų
1 vienetas kiaušinių
0.5 vieneto raudonosios paprikos
1 vienetas svogūnų
pagal poreikį kietojo sūrio (tarkuoto)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal skonį prieskonių maltai mėsai
pagal poreikį sviesto (lydyto)
Padažui:
0.5 litro vandens
3 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai grietinės
1 šaukštas kvietinių miltų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Cukinijas supjaustyti į 3 - 4 dalis, išskobti ir padaryti "šulinėlius". Dugno išpjauti nereikia.
2.
Išskobtas cukinijas susmulkinti.
3.
Burokine tarka sutarkuoti morką, svogūną susmulkinti, papriką supjaustyti mažais gabaliukais.
4.
Į keptuvę dėti sviesto, suberti morkas, svogūną, papriką, susmulkintas cukinijas. Apkepti iki kol morkos suminkštės.
5.
Į dubenį dėti kiaulieną, sudėti apkeptas daržoves, įmušti kiaušinį, įberti druskos, pipirų, prieskonių maltai mėsai ir išmaišyti.
6.
Į cukinijas įdėti paruošto įdaro. Sudėti į kepimo formą.
7.
Padažui į dubenį supilti vandenį, dėti grietinę, pomidorų padažą, berti miltus, druską ir išmaišyti.
8.
Į kepimo formą su cukinijų bokšteliais supilti paruoštą padažą. Uždengti folija.
9.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje 20 minučių, tuomet nuimti foliją ir kepti dar 10 - 15 minučių. Tuomet pabarstyti sūriu ir tiekti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital