Cukinijų blyneliai su grūdėta varške

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Cukinijų blyneliai su grūdėta varške
Cukinijų blyneliai su grūdėta varške
Cukinijų blyneliai su grūdėta varške
Autorius apie receptą: Šiuos blynelius galėčiau valgyti vienus, jie be galo skanūs. Bet idealu juos pateikti savaitgalio pusryčiams, kai nereikia niekur skubėti ir gali mėgautis ramiomis akimirkomis. Šiuos blynelius galėčiau valgyti vienus, jie be galo skanūs. Bet idealu juos pateikti savaitgalio pusryčiams, kai nereikia niekur skubėti ir gali mėgautis ramiomis akimirkomis. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų grūdėtos varškės
130 gramų cukinijų
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai miltų (kupinų)
1 žiupsnelis krapų (smulkintų)
1 žiupsnelis laiškinių česnakų (smulkintų )
pagal skonį druskos
pagal skonį juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Cukiniją sutarkuokite burokine tarka ir, suspaudę rankomis, nuspauskite susidariusį skystį.
2.
Dubenyje išplakite kiaušinį, sudėkite varškę be skysčio, cukiniją, smulkintus žalumynus, miltus, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Viską gerai išmaišykite.
3.
Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Patiekite su keptu kiaušiniu ir skrudinta šoninės riekele.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital