Cukinijos griežinėliai tešloje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Cukinijos griežinėliai tešloje
Cukinijos griežinėliai tešloje
Cukinijos griežinėliai tešloje
Autorius apie receptą: Na aš, tikrai, esu pametusi galvą dėl cukinijų. Jas mėgstu įvairiu pavidalu: ir į sriubas, troškinius įdėti, ir kepinius su jomis kepti, ar pasiruošti, kaip garnyrą. Na aš, tikrai, esu pametusi galvą dėl cukinijų. Jas mėgstu įvairiu pavidalu: ir į sriubas, troškinius įdėti, ir kepinius su jomis kepti, ar pasiruošti, kaip garnyrą. Šiandien gaminau, kaip puikų karštą užkandį - cukinijos griežinėlius tešloje. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas cukinijų (jaunos)
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis džiovinto raudonėlio
1 žiupsnelis česnako granulės
Tešlai:
2 vienetai kiaušinių
8 šaukštai kvietinių miltų
8 šaukštai pieno
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis saldžiosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis česnako granulės
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Cukiniją supjaustome griežinėliais. Pabarstome prieskoniais ir leidžiame šiek tiek pasimarinuoti.
2.
Tešlai kiaušinius išplakame su prieskoniais. Supilame pieną, suberiame miltus ir masę gerai išmaišome.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Cukinijų griežinėlius merkiame į tešlą ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital