Citrininiai čirviniai blynai su aguonomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Citrininiai čirviniai blynai su aguonomis
Citrininiai čirviniai blynai su aguonomis
Citrininiai čirviniai blynai su aguonomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
190 mililitrų pieno
140 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
30 gramų sviesto
2 šaukštai aguonų
1 vienetas citrinų (nutarkuotos žievelės)
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio druskos
Patiekiant:
šiek tiek cukraus pudros
3 griežinėliai citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Paruoškite blynų tešlą. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską, aguonas ir vanilinį cukrų.
2.
Kitame dubenyje elektriniu plaktuvu išplakite cukrų, kiaušinį pieną ir tirpintą atvėsintą sviestą. Suberkite miltų mišinį į šį plakinį ir lengvai išmaišykite, kol neliks sausų miltų.
3.
Įmaišykite nutarkuotas citrinos žieveles taip, kad tolygiai pasiskirstytų tešloje.
4.
Iškepkite blynus. Čirvinių blynų keptuvę ištepkite gabalėliu sviesto ir įkaitinkite virš vidutinio dydžio ugnies. Pilkite po samtį tešlos ir greitais judesiais paskirstykite ją kuo tolygiau per visą paviršių.
5.
Kepkite kelias minutes iš vienos pusės, kol viena pusė gražiai apskrus, tuomet keptuvę apverskite ir kepkite dar kelias minutes, kol blynas iš abiejų pusių taps traškus ir jo paviršius gražiai apskrus.
6.
Patiekite. Šiltus čirvinius blynus apibarstykite milteliniu cukrumi ir patiekite papuošę keliais citrinų griežinėliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital