Cinamoninės bandelės su bananais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Cinamoninės bandelės su bananais
Cinamoninės bandelės su bananais
Cinamoninės bandelės su bananais
Cinamoninės bandelės su bananais
Autorius apie receptą: Iškepa minkštutės ir labai skanios! Iškepa minkštutės ir labai skanios! Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
650 gramų kvietinių miltų
300 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
50 gramų cukraus
25 gramai šlapių mielių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
2 vienetai bananų (sunokusių)
90 gramų rudojo cukraus (apytikriai)
75 gramai sviesto
2 šaukšteliai malto cinamono
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai į dubenį berti cukrų, sutrupinti mieles, berti druską, įpilti apie 50 ml pieno ir maišyti iki kol mielės ištirps. Tuomet supilti likusį pieną, įmušti kiaušinius, berti miltus. Užminkyti tešlą, ji turi būti elastinga.
2.
Dubenį su tešla uždengti rankšluostėliu ir palikti šiltoje vietoje apie 1 valandą iki kol pakils.
3.
Įdarui į dubenį dėti bananus, dėti sviestą ir sutrinti iki vientisos masės, suberti cukrų, vanilinį cukrų ir cinamoną, išmaišyti.
4.
Pakilusią tešlą iškočioti iki lakšto, aptepti įdaru ir suvynioti ritinį. Supjaustyti norimo dydžio gabalėliais ir perkelti į kepimo formą. Palikti dar pusvalandį šiltai pastovėti.
5.
Kepti įkaitintoje iki 170 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital