Čilietiškas moliūgo troškinys su mėsa ir pupelėmis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Moliūgų troškinys
Moliūgų troškinys
Moliūgų troškinys
Autorius apie receptą: Gaminant čilietišką troškinį, galite naudoti mėgstamiausias pupeles, dėti net ir daugiau moliūgo bei mėgstamos dešros ar dešrelių. Priklausomai, kokius troškinius Jūs Gaminant čilietišką troškinį, galite naudoti mėgstamiausias pupeles, dėti net ir daugiau moliūgo bei mėgstamos dešros ar dešrelių. Priklausomai, kokius troškinius Jūs ir Jūsų šeimyna mėgsta. Čilietišką troškinį taip pat galima gaminti vegetariškai – tiesiog nedėkite dešrelių. Gaminant vegetarišką troškinio versiją aš dar pakepinčiau susmulkintą pomidorą kartu su svogūnu ir česnaku, kad pridėtų papildomo skonio. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 stiklinės baltų pupelių (naudojau nevirtas, bet galima keisti konservuotomis)
500 gramų moliūgų
150 gramų chorizo dešrelės (ar kitokių aštresnių šviežių)
100 gramų spagečių
1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
2 šaukštai aliejaus (kepimui)
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis paprikos miltelių
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pupeles suberiame į indą, užpilame šaltu vandeniu ir paliekame brinkti pernakt.
2.
Išbrinkusias pupeles sudedame į puodą, užpilame vandeniu maždaug 3 pirštai virš pupelių ir verdame and vidutinės ugnies ~1 valandą.
3.
Moliūgą nulupame, išimame sėklas, supjaustome didesniais kubeliais. Sudedame į puodą su pupelėmis, pagardiname druska, verdame 15 min.
4.
Svogūną nulupame, supjaustome kubeliais. Česnako skilteles nulupame, susmulkiname. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname aliejų, sudedame svogūną ir česnaką, pakepiname kelias minutes. Supjaustome chorizo dešrą griežinėliais, sudedame į keptuvę su svogūnu. Pagardiname raudonąja ir čili paprikų milteliais, ir kepiname, kol dešra apskrunda.
5.
Keptuvės turinį sudedame į puodą su pupelėmis ir verdame 10 min. Jei reikia įpilame papildomai vandens. Tada sudedame makaronus (perlaužtus perpus) ir verdame dar 10 min, kol makaronai suminkštėja. Paragaujame, jeigu norisi, papildomai pagardiname druska ir/ar pipirais.
6.
Prieš patiekiant troškinį galite pagardinti šviežiomis petražolėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital