Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
300 gramų | krevečių (naudojau šaldytas atitirpintas) | |
1 gūželė | romaninių salotų (didelė arba 2 mažesnės, tinka ir Iceberg salotos) | |
4 riekės | šviesios duonos | |
40 gramų | kietojo sūrio (mėgiamo, naudojau VILVI Memel Grand Reserve) | |
50 gramų | sviesto | |
2 skiltelės | česnako | |
pagal skonį | druskos | |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus | |
Padažui: | ||
120 mililitrų | alyvuogių aliejaus (apytikriai, švelnaus skonio) | |
5 vienetai | ančiuvių (naudojau marinuotus aliejuje) | |
2 vienetai | kiaušinių trynių (variantui be trynių žr. patarimus) | |
20 gramų | kietojo sūrio (naudojau VILVI Memel Grand Reserve) | |
2 šaukštai | citrinų sulčių | |
1 skiltelė | česnako (didesnė arba 2 mažos) | |
1 šaukštelis | garstyčių (naudojau Dijon) | |
1 šaukštelis | vorčesterio padažo |