Česnakinis triušis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Česnakinis triušis
Autorius apie receptą: Noriu pasidalinti pačia idėja, kaip marinavau triušį. Išėjo tikrai skanus, kvapnus ir sultingas. Kadangi turėjau visą triušį, vis tik kepiau supjausčiusi gabalėliais. Noriu pasidalinti pačia idėja, kaip marinavau triušį. Išėjo tikrai skanus, kvapnus ir sultingas. Kadangi turėjau visą triušį, vis tik kepiau supjausčiusi gabalėliais. Parduotuvėje dažniausiai siūloma triušio kumpelių, taip marinuoti ir kepti galite ir juos. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas triušienos
1 šaukštelis provanso žolelių
1 šaukštas grūdėtųjų garstyčių
4 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
0.5 šaukštelio malti baltieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Triušį supjaustome gabalėliais. Česnaką nulupame ir pasmulkiname. Triušį gerai įtriname druska, pipirais, žolelėmis, garstyčiomis ir česnaku. Paliekame marinuotis per naktį.
2.
Triušį aš kepiau kepimo rankovėje, kad mėsa būtų sultinga ir neišsausėtų.
3.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.
4.
Valgėme su orkaitėje keptomis bulvėmis ir šviežiomis salotomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital