Autorius apie receptą:
Noriu pasidalinti pačia idėja, kaip marinavau triušį. Išėjo tikrai skanus, kvapnus ir sultingas. Kadangi turėjau visą triušį, vis tik kepiau supjausčiusi gabalėliais.
Noriu pasidalinti pačia idėja, kaip marinavau triušį. Išėjo tikrai skanus, kvapnus ir sultingas. Kadangi turėjau visą triušį, vis tik kepiau supjausčiusi gabalėliais. Parduotuvėje dažniausiai siūloma triušio kumpelių, taip marinuoti ir kepti galite ir juos.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas
triušienos
1 šaukštelis
provanso žolelių
1 šaukštas
grūdėtųjų garstyčių
4 skiltelės
česnako
pagal skonį
druskos
0.5 šaukštelio
malti baltieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Triušį supjaustome gabalėliais. Česnaką nulupame ir pasmulkiname. Triušį gerai įtriname druska, pipirais, žolelėmis, garstyčiomis ir česnaku. Paliekame marinuotis per naktį.
2.
Triušį aš kepiau kepimo rankovėje, kad mėsa būtų sultinga ir neišsausėtų.
3.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.
4.
Valgėme su orkaitėje keptomis bulvėmis ir šviežiomis salotomis.