Česnakiniai makaronai azijietiškai

AUTORIUS:
Martyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Česnakiniai makaronai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitai paruošiami makaronai - česnakiniai, šiek tiek aštrūs, bet labai skanūs. Žinoma, jei norite, galima daryti ir neaštrų variantą. Šiuos makaronus galima valgyti Greitai paruošiami makaronai - česnakiniai, šiek tiek aštrūs, bet labai skanūs. Žinoma, jei norite, galima daryti ir neaštrų variantą. Šiuos makaronus galima valgyti karštus, bet puikiai tiks ragauti ir šaltus kaip tiesiog sočias makaronų salotas. Jei norite dar sočiau, galite pagardinti kitomis mėgstamomis daržovėmis ar kepta malta mėsa. (...daugiau) Martyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų makaronų
30 gramų petražolių
3 šaukštai aliejaus
3 skiltelės česnako
1 vienetas aitriosios paprikos (arba pagal skonį)
3 šaukšteliai sojos padažo (arba pagal poreikį)
1 šaukštelis druskos
0.5 šaukštelio ryžių acto (arba balzaminio acto)
Patiekiant:
pagal poreikį kietojo sūrio (arba kito mėgstamo, tarkuoto)
pagal poreikį petražolių (arba svogūnų laiškų ar kitų žalumynų)
pagal poreikį aitriosios paprikos (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į puodą įpilti vandens, užvirti, sudėti makaronus ir virti pagal nurodymus ant pakuotės. Tuomet išgriebti ir nuvarvinti, sudėti į didelį dubenį. Jei norite tiekti makaronus šaltus, perliekite juos šaltu vandeniu, tuomet nusausinkite ir tuomet sudėkite į dubenį.
2.
Česnako skilteles labai smulkiai sukapoti, aitriąją papriką supjaustyti plonais griežinėliais, petražoles susmulkinti.
3.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti. Sudėti česnaką, aitriąją papriką, petražoles, įberti druskos, supilti sojos padažą, actą. Maišant pakaitinti kelias minutes. Jei skysčio per mažai, galite įpilti daugiau sojos.
4.
Paruoštą karštą aliejų supilti į dubenį su makaronais ir gerai permaišyti. Sudėti į lėkštes, prieš tiekiant pabarstyti sūriu, papuošti petražolėmis.
AUTORIUS: Martyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital