Česnakinės, aštrios kepenėlės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Česnakinės, aštrios kepenėlės
Autorius apie receptą: Taip, kaip seniau aš nemėgau kepenėlių, taip aš dabar jų labai pasiilgstu ir su didžiausiu malonumu valgau. Tikriausiai sodriam jų skoniui reikia „suaugti“. Receptą radau Taip, kaip seniau aš nemėgau kepenėlių, taip aš dabar jų labai pasiilgstu ir su didžiausiu malonumu valgau. Tikriausiai sodriam jų skoniui reikia „suaugti“. Receptą radau Samčio užrašai tinklaraštyje. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų vištų kepenėlių
1 vienetas raudonosios paprikos (nedėjau, nes tiesiog jų nemėgstu)
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 vienetas pomidorų
6 skiltelės česnako
1 šaukštas pomidorų pastos
1 vienetas aitriųjų pipirų (apytikriai, pagal skonį)
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
1 šaukštas laiškinių česnakų (smulkintų, patiekiant)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kepenėles nuplauname ir supjaustome nedideliais gabaliukais. Pabarstome druska, pipirais.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepame kepenėlės ir abiejų pusių po kelias minutes.
3.
Svogūną ir česnaką nulupame ir supjaustome smulkiais gabalėliais. Papriką supjaustome juostelėmis, aitrųjį pipirą susmulkiname.
4.
Kitoje keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus. Supjaustytas daržoves suberiame į keptuvę. Pakepiname kelias minutes.
5.
Pomidorus užpilame karštu vandeniu, tada perliejame šaltu. Nulupame odeles ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
6.
Beriame į keptuvę su daržovėmis pomidorų gabalėlius, prieskonius, sudedame pomidorų pastą. Pakaitiname apie 2 min. Sudedame kepenėles. Jei mažai skysčio, galima įpilti šiek tiek vandens ir patroškiname viską apie 5 – 7 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital