Citrininė žuvies file orkaitėje

AUTORIUS:
Valerija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Citrininė žuvies file orkaitėje
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Citrininė žuvies file orkaitėje
Citrininė žuvies file orkaitėje
Autorius apie receptą: Greitai paruošiamai vakarienei sveikiau - citrininė žuvies file orkaitėje su lengva česnako nata. Garnyrui tinka šviežia duona, ryžiai ar salotos. Adaptuota pagal Greitai paruošiamai vakarienei sveikiau - citrininė žuvies file orkaitėje su lengva česnako nata. Garnyrui tinka šviežia duona, ryžiai ar salotos. Adaptuota pagal Whisk Affair. (...daugiau) Valerija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
400 gramų tilapijos file (arba kitos baltos žuvies file)
1 vienetas citrinų
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako
0.5 šaukštelio druskos (arba pagal skonį)
1/4 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
1 saujelė kalendros (arba petražolių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvies filė nuplauti ir nusausinti. Dėti į skardelę.
2.
Aliejų sumaišyti su prieskoniais, druska, smulkiai kapotu česnaku ir šlakeliu citrinos sulčių. Juo aptepti žuvį iš abiejų pusių. Likutį - paskirstyti ant žuvies.
3.
Citriną supjaustyti griežinėliais ir sudėlioti ant ir šalia žuvies.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12 - 16 minučių (priklausomai nuo file storio).
5.
Patiekiant pabarstyti smulkinta kalendra.
AUTORIUS: Valerija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital