Česnakinė vištiena keptuvėje

AUTORIUS:
Angelė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Česnakinė vištiena keptuvėje
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Pietūs arba vakarienė per pusvalandį - tikrai įmanoma ir dar labai gardžiai. Puikiai tinka skubantiems ar tiesiog norintiems skaniai, greitai ir nesudėtingai. Pietūs arba vakarienė per pusvalandį - tikrai įmanoma ir dar labai gardžiai. Puikiai tinka skubantiems ar tiesiog norintiems skaniai, greitai ir nesudėtingai. Angelė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
650 gramų vištienos krūtinėlės (4 puselių)
120 mililitrų vištienos sultinio (arba pagal poreikį)
1 pundelis petražolių
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 šaukštai sviesto
3 skiltelės česnako (arba pagal skonį)
1 šaukštelis džiovintų žolelių mišinio
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti.
2.
Į dubenį dėti vištienos krūtinėlę, berti žolelių mišinį, druską, pipirus ir permaišyti, kad visi gabalėliai pasidengtų prieskoniais.
3.
Į keptuvę sudėti vištienos gabalėlius. Kepti 6-7 minutes, tuomet apversti ir kepti 6-7 minutes. Vištiena turėtų būti apskrudusi ir iškepusi. Jei vištienos gabalėliai storesni, kepti reikėtų apie 8 - 10 minučių. Tuomet išimti iš keptuvės ir atidėti.
4.
Petražoles susmulkinti.
5.
Keptuvę nuvalyti popieriniu rankšluosčiu, įpilti sultinio ir užvirti iki kol pradės burbuliuoti ir garuoti. Įdėti sviesto, pamaišyti ir pakaitinti apie minutę iki kol ištirps.
6.
Česnaką smulkiai susmulkinti, suberti į keptuvę ir pakepti apie minutę. Nukelti nuo ugnies, suberti petražoles, sudėti vištieną į keptuvę, pavartyti, kad visa pasidengtų sviestu.
7.
Į lėkštes dėti vištienos gabalėlius, apipilti sviesto padažu, gausiai uždėti petražolių ir tiekti. Labai tinka su šviežiomis, raugintomis daržovėmis, bulvių koše ar kitu mėgstamu garnyru.
Patarimai:
Vištienos sultinį galima keisti baltu vynu.
AUTORIUS: Angelė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital