Česnakinė šoninė su traškia odele

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Česnakinė šoninė su traškia odele
Česnakinė šoninė su traškia odele
Česnakinė šoninė su traškia odele
Česnakinė šoninė su traškia odele
Autorius apie receptą: Aš manau tokie pietūs - tikras vyras džiaugsmas ir ne kitaip. Skani šoninė ir dar su traškia odele. Toks smagumas valgant girdėti „kriaukšt“. Aš manau tokie pietūs - tikras vyras džiaugsmas ir ne kitaip. Skani šoninė ir dar su traškia odele. Toks smagumas valgant girdėti „kriaukšt“. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo kiaulienos šoninės su odele (ir kaulu)
6 skiltelės česnako
1 šaukštas sojos padažo
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
1 šaukštelis maltų lauro lapų
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Kepimui:
5 šaukštai rupios druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Česnaką pasmulkiname. Sumaišome visus prieskonius su česnaku ir sojos padažu. Įtriname šoninę ir paliekame marinuotis bent 6 val.
2.
Šoninę dedame į kepimo indą odele į viršų. Ant odelės sluoksniu paskleidžiame rupios druskos.
3.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 min. Susidariusią druskos plutą nuimame. Karštį orkaitėje padidiname iki 230 C laipsnių ir kepame dar 15-20 min, kol pasidarys traški odelė.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital