Burokėlių mišrainė žiemai - idealiai tinka barščiams virti

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Burokėlių mišrainė žiemai - idealiai tinka barščiams virti
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5 kilogramai burokėlių (virtų)
500 gramų morkų
5 vienetai paprikos (įvairių spalvų)
4 vienetai svogūnų (didelių)
250 mililitrų aliejaus
3 vienetai citrinų
8 šaukštai cukraus
2 šaukštai druskos
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek žalumynų (laimo lapeliai, petražolės, krapai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tarkuotas morkas, smulkintus svogūnus ir paprikas apkepinti aliejuje.
2.
Burokėlius sutarkuoti ir sudėti į puodą, pagardinti druska, įdėti cukraus, lauro ir laimo lapelius, žalumynus, apkepintas daržoves. Išspausti citrinų sultis ir pavirti apie 10 - 15 minučių.
3.
Dėti į iškaitintus, sterilius stiklainiukus ir gerai užsukti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Justina
2019-09-06 10:01
Sveiki. Pasakykite, prašau, kokia išeiga, t.y. kiek litrų gaunasi gatavos mišrainės? Kiek turi būti nevirtų burokėlių, kad išeitų 5kg virtų? Ačiū :) ATSAKYTI
Laimutė
2017-08-24 22:56
Labas ar galima nedėti paprikų, nes vyras nevalgo nuo vaikystės? ATSAKYTI
Evelina
2017-08-25 08:11
Tikrai galima nedeti, as darau be papriku panasia misraine ir skanu buna. Dar kartais idedu koki 0.5-trintu pomidoru (pries tai nuplikau ir odeles nulupu) arba pomidoru padazo indeli, irgi tinka ATSAKYTI
Meile
2017-08-24 21:08
Ar brokeliai virti turi buti ATSAKYTI
Lina
2017-08-24 22:44
Taip, virti, parašyta prie ingredientų :-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital