Burokėlių, špinatų ir avokado salotos su medaus-garstyčių padažu

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Burokėlių, špinatų ir avokado salotos su medaus-garstyčių padažu
Autorius apie receptą: Labai skanios, sveikos ir lengvai pagaminamos salotos! Labai skanios, sveikos ir lengvai pagaminamos salotos! Jurgita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 saujos špinatų
1 vienetas burokėlių
1 vienetas avokadų
100 gramų alyvuogių
50 gramų graikinių riešutų
Padažui:
1 šaukštas garstyčių
1 šaukštas medaus
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Išvirkite burokėlius ir juos nulupkite, supjaustykite griežinėliais.
2.
Avokadą, alyvuoges ir graikinius riešutus pasmulkinkite.
3.
Į lėkštę dėkite nuplautus špinatus, burokėlio griežinėlius ir kitus ingredientus.
4.
Padažui atskirame indelyje išmaišykite po šaukštą alyvuogių aliejaus, medaus ir garstyčių, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį ir apšlakstykite salotas. Štai ir viskas!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital