Bulvių virtinukai su rūkyta šonine

AUTORIUS:
Jolanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Bulvių virtinukai (bulvinukai) su šonine
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Skanūs bulviniai virtinukai su rūkyto kumpio įdaru - paprasta ir labai gardu. Įdarui galima rinktis ir kepintas daržovės ar grybus, tuomet Skanūs bulviniai virtinukai su rūkyto kumpio įdaru - paprasta ir labai gardu. Įdarui galima rinktis ir kepintas daržovės ar grybus, tuomet Jolanta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
800 gramų bulvių (virtų su lupenomis, nuluptų)
200 gramų krakmolo
3 vienetai kiaušinių
šiek tiek druskos
Įdarui:
250 gramų rūkytos kiaulienos šoninės (geriau riebesnės)
1 vienetas svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves sumalkite, berkite kramolą, įmuškite kiaušinius, berkite druskos ir išminkykite. Tešla turi lengvai formuotis, nebyrėti, jei reikia, berkite dar šiek tiek krakmolo.
2.
Šoninę susmulkinkite ir apkepinkite kartu su svogūnais, papildomai riebalų nereikia, užteks riebaliuko nuo šoninės.
3.
Iš bulvinės tešlos delne formuokite paplotėlį, dėkite šiek tiek įdaro, formuokite bulvinį kukuliuką.
4.
Dėkite virti į verdantį vandenį, virkite apie 6 minutes. Jei liko įdaru, jį galite patiekti kaip padažą. Skanaus!
AUTORIUS: Jolanta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital