Bulvių salotos su vištiena ir lengvu padažu

AUTORIUS:
Inga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Bulvių salotos su vištiena ir lengvu padažu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai sočios bulvių salotos, kurioms tinka ir kepta, ir virta, ir net rūkyta vištiena. O padažas toks gardus, kad norės jį suvalgyti iki paskutinio lašelio! Labai sočios bulvių salotos, kurioms tinka ir kepta, ir virta, ir net rūkyta vištiena. O padažas toks gardus, kad norės jį suvalgyti iki paskutinio lašelio! Inga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas vištienos filė (virtos, keptos ar rūkytos)
3 vienetai bulvių (virtų)
2 vienetai marinuotų agurkų
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
šiek tiek prieskonių vištienai
Padažui:
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
1 šaukštelis medaus
1 šaukštelis balzaminio acto
1 saujelė kalendros (petražolių ar kitų žalumynų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištieną perpjauti išilgai perpus, įtrinti prieskoniais ir apkepinti aliejuje iš abiejų pusių. Nusausinti ant popierinės servetėlės. Supjaustyti juostelėmis.
2.
Bulves supjaustyti išilgai perpus ir supjaustyti skiltelėmis, svogūną - pusžiedžiais, agurkus - griežinėliais.
3.
Medų, jei ne skystas, pašildyti, kad suskystėtų. Išmaišyti su aliejumi, citrinų sultimis, garstyčiomis, balzaminiu actu. Paragaukite, ar patinka skonis. Jei reikia, padidinkite reikiamo ingrediento proporcijas. Tuomet įmaišykite smulkintus žalumynus.
4.
Visus ingredientus išmaišykite ir užpilkite padažu.
AUTORIUS: Inga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital