Bulvių ir voveraičių plokštainis

AUTORIUS:
Valerija Alejeva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Bulvių ir voveraičių plokštainis
Autorius apie receptą: Grybų mėgėjams tikrai patiks! Grybų mėgėjams tikrai patiks! Valerija Alejeva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai bulvių
300 gramų voveraičių
150 gramų varškės sūrio (rūkyto, minkšto)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
pagal skonį petražolių (smulkintų)
1 skiltelė česnako (smulkintos)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Supjaustyti gabalėliais svogūną ir grybus. Apkepti keptuvėje su aliejumi, pabarstyti druska ir pipirais.
2.
Bulves nuskusti ir supjaustyti labai plonais griežinėliais.
3.
Rūkytą varškės sūrį sumaišyti su smulkintomis petražolėmis ir česnaku. Įmušti kiaušinius ir įmaišyti keptus grybus su svogūnais. Pagardinti druska ir pipirais.
4.
Sutepti 20 cm skersmens formą aliejumi. Iškloti ant dugno bulves. Ant jų uždėti varškės "kepure". Uždengti folija.
5.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min, nuimti foliją ir dar pakepti apie 15-20 min.
AUTORIUS: Valerija Alejeva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital