Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g bulvių
150 g grybų
1 lauro lapas
2 žirneliai kvapiųjų pipirų
0,25 svogūno
druska
žalumynai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Apverdame grybus ir truputį pakepame aliejuje. Įdedame lauro lapą, pipirų ir plonai supjaustytas bulves. Kai bulvės truputį apkepa, sudedame pjaustytus svogūnus. Kepame vis pamaišydami, pabarstome druska. Prieš patiekiant apibarstome žalumynais.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!