Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
2 vienetai | bulvių (didelių) | |
200 gramų | antienos filė | |
Marinatui: | ||
200 gramų | alyvuogių aliejaus | |
50 gramų | garstyčių | |
50 gramų | teriyaki padažo | |
30 gramų | česnako | |
20 gramų | rozmarino | |
20 gramų | šalavijo | |
20 gramų | čiobrelių | |
pagal skonį | druskos | |
Patiekiant: | ||
100 gramų | rausvųjų svogūnų | |
100 gramų | raudono vyno | |
20 gramų | obuolių sirupo | |
10 gramų | rozmarino | |
10 gramų | čiobrelių | |
Padažui: | ||
100 gramų | jogurto, natūralaus | |
50 gramų | garstyčių | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Papildomai: | ||
200 gramų | agurkų | |
100 gramų | pomidorų | |
60 gramų | sūrio („Mimolette“) | |
50 gramų | aitriųjų pipirų | |
50 gramų | salotų | |
50 gramų | ghee sviesto (naudojome „Saulutė“) | |
1 vienetas | žaliųjų citrinų | |
10 gramų | obuolių sirupo | |
5 gramai | rozmarino |