Bruknių padažas žiemai - labai skanus prie mėsos!

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Bruknių padažas žiemai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Pikantiškas, salsvas, nuostabiai skanus bruknių padažas žiemai. Jį paruošti visai nesudėtinga, puikiai tinka prie mėsos, sūrių (ypač varškės ir kietųjų) ar net po Pikantiškas, salsvas, nuostabiai skanus bruknių padažas žiemai. Jį paruošti visai nesudėtinga, puikiai tinka prie mėsos, sūrių (ypač varškės ir kietųjų) ar net po Kalėdų eglute padėti! Iš nurodyto kiekio paruošite maždaug (...daugiau) Simona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kilogramas bruknių
300 gramų cukraus (apytikriai)
1 vienetas svogūnų (didelio arba 2 mažesnių)
70 mililitrų obuolių acto
30 mililitrų aliejaus
1 šaukštas druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Bruknes nuvalyti (nuskabyti kotelius), nuplauti ir palikti nuvarvėti.
2.
Svogūnus smulkiai sukapoti.
3.
Puode įkaitinti aliejų. Sudėti svogūnus ir kepinti apie 10 - 15 minučių, vis pamaišant, kol suminkštės.
4.
Suberti bruknes, cukrų, druską, sumažinti kaitrą, kad masė vos vos virsnotų, uždengti ir virti apie 30 minučių, kartkartėmis pamaišant. Mediniu šaukštu šiek tiek pamaigyti minkštėti pradėjusias uogas, kad išskirtų daugiau sulčių. Vėl uždengti ir virti dar apie 30 minučių.
5.
Paragauti, ar patinka skonis, jei trūksta saldumo, berti dar šiek tiek cukraus.
6.
Į puodą supilti actą, masę užvirinti ir nuimti nuo kaitros.
7.
Dar karštą padažą išpilstyti į švarius, iškaitintus stiklainius, užsukti steriliais dangteliais. Uždengti šiltu apklotu ir palikti visiškai atvėsti.
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital