Braškinis jogurto tortas - pyragas

AUTORIUS:
Miglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Braškinis jogurto tortas - pyragas
Autorius apie receptą: Jeigu norisi šventiškiau, vietoje pieno galite naudoti grietinėlę (tą riebesnę, skirtą plakimui). Tada želatiną ištirpinkite daugmaž trečdalyje stiklinės pieno (o ne Jeigu norisi šventiškiau, vietoje pieno galite naudoti grietinėlę (tą riebesnę, skirtą plakimui). Tada želatiną ištirpinkite daugmaž trečdalyje stiklinės pieno (o ne visoje stiklinėje, kaip kad pagal receptą), sumaišykite ją su jogurtu bei braškėmis. Atskirai išplakite stiklinę grietinėlės iki standumo bei grietinėlę atsargiai įmaišykite į jogurto-želatinos masę. (...daugiau) Miglė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 biskvito (tiks pirktinis arba keptas pačių)
1 pakuotės braškinio jogurto jogurto (naudojau "Jo", kur apie 900g būna)
1 stiklinės pieno (kambario temperatūros)
35 g želatinos
1 pakelio želės, braškinės
2 saujų braškių
3 v. š. cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.

Želatiną užpilti kambario temp. pienu ir palikti 10 - 15 min. išbrinkti. Kaitinti, neužvirus, kol ištirps granulės. Įmaišyti cukrų. Atvėsinti.

Želatinos masę išplakti plaktuvu su jogurtu. Įįmaišyti saują pjaustytų braškių.

Ant tortinės dugno padėti keptą ar pirktinį biskvitą, supilti jogurto masę  ir padėti į šaldytuvą sustingti.

Sustingus, sudėlioti likusias braškes ir užpilti atvėsinta (pagal instrukciją pagamintą) želė.

Vėl padėti į šaldytuvą galutinai sustingti.

Skanaus.
 

AUTORIUS: Miglė
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (5)
Indre
2017-11-26 20:50
O kaip virsutine zele padarot mes ji visa nubego i dugna? Gal neuztenka vieno zele pakelio? ATSAKYTI
Jolita
2017-11-27 15:04
Aš gaminau 21 cm skersmens formoje, tai man vieno žele pakelio užteko per akis. Tik ją ruoškite su trupučiu mažiau vandens negu parašyta (jeigu parašyta ruošti su 500ml, darykite su 400ml), tada ji gausis tvirtesnė. Ir ją pilkite tik tada, kai jogurto kemas gerai sustingęs bei prieš pildami visiškai visiškai atvėsinkite ir pilkite tokia labai maža srovele arba tiesiog dėkite šaukštu. Taip atsargiai darant viskas pavyks puikiai :) ATSAKYTI
Kristina
2017-06-11 18:51
O tai kur tas cukrus dedasi? ATSAKYTI
Liuda
2017-06-12 13:57
Parašyta pirmoje pastraipoje - įmaišomas į ištirpusią želatiną :-) ATSAKYTI
ramune
2015-03-17 16:16
labai skanus tortas, dariau su saldytomis braskemis (tik jas pries darant atsildziau ir nuvarvinau), labai skaniai gavosi ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital