Braškės šokolado frakeliuose

AUTORIUS:
Aušra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
Braškės šokolado frakeliuose
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 braškių su koteliais
100 g balto šokolado, susmulkinto
100 g tamsaus šokolado, susmulkinto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baltą šokoladą ištirpinti mikrobangų krosnelėje arba ant garų. Braškes po vieną merkti į baltą šokoladą ir dėti ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos. Baltu šokoladu aplietas braškes įstatyti kelioms minutėms į šaldytuvą, kad sukietėtų. Kai baltas šokoladas sukietės, ištirpinti tamsųjį šokoladą. Braškes po vieną merkti į skystą tamsųjį šokoladą, pirmiausiai vieną šonelį, po to – kitą. Plonu teptuku nupiešti varlytę ir sagutes. Braškes palikti šaltai, kad šokoladas pilnai sukietėtų. Pagal Café Fernando receptą.
AUTORIUS: Aušra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital