Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Blynams:
1 stiklinė miltų
1 stiklinė avižinių dribsnių
1 stiklinė pieno
1 v. š. medaus
1 stiklinė stambiai sutarkuotų obuolių
druska
1-2 v. š. aliejaus
aliejus (kepimui)
Padažui:
100 g vanilinio sūrelio
2-3 v. š. natūralaus jogurto
1 vidutinio dydžio bananas
citrinos sultys (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Blynams dribsnius, miltus, pieną, aliejų, medų ir truputėlį druskos gerai išmaišykite. Sudėkite tarkuotus obuolius ir dar išmaišykite. Blynus kepkite įkaitintame aliejuje. Padažui nuluptą bananą, jogurtą, citrinos sultis ir sūrelį sutrinkite maišikliu. Blynus valgykite su šiuo padažu. Skanaus.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital