Autorius apie receptą:
Labai skanūs, minkštutėliai lietiniai su bananų įdaru. Tiekiame pabarstę cinamonu, su uogiene, cukraus pudra ar tiesiog vienus. Iš nudoryto kiekio iškepsite maždaug 10
Labai skanūs, minkštutėliai lietiniai su bananų įdaru. Tiekiame pabarstę cinamonu, su uogiene, cukraus pudra ar tiesiog vienus. Iš nudoryto kiekio iškepsite maždaug 10 blynų. Skanaus!
(...daugiau)(...mažiau)
Gintare
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
250 mililitrų
pieno
3 vienetai
kiaušinių
125 gramai
miltų
30 mililitrų
aliejaus
Įdarui:
5 vienetai
bananų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplaku su pienu ir aliejumi. SUberiu miltus, išmaišau, kad neliktų gumuliukų. Tešlą palieku 30 minučių pastovėti.
2.
Pastovėjusią tešlą dar kartą permaišau. Lietinius kepu iki vidutinės kaitros įkaitintoje nelimpančioje keptuvėje, papildomai aliejaus nepilu. Į keptuvę pilu samtelį tešlos, keptuvę pasukioju, kad tešla pasiskirstytų ir palieku kepti. Kai paviršius apdžiūna, blyną atasrgiai apverčiu ir pakepu dar minutę.
3.
Bananus supjaustau išilgai perpus. Ant vieno blyno krašto dedu pusę banano ir susuku. Taip suformuoju visus blynus. Jei norite, kad blynai būtų traškesni, susuktus dar galima apkepinti.
Niekada nekepdavau lietinių blynų ,nes blynai mano silpnoji sritis . Bet šiuos išbandžiau pagal Jūsų receptą ,tobuli blynai. Darysiu dar ir dar.
ATSAKYTI
Ieva
2019-03-07 23:03
Žinau šiuos. Esu ne kartą gaminusi. Labai skanus ir paprasti. Taip pat jie saldūs, nors ir be cukraus :))
ATSAKYTI
Zita
2019-01-10 22:38
Ačiū,Jūsų rexeptai, nuostabūs,kai kas nevisai pavyksta,bet bandau dar ir dar
ATSAKYTI
Algirdas
2014-05-23 20:48
Nu neblogai, patiko:)
ATSAKYTI
Jolanta
2010-12-20 19:34
Skanu :) Bet mes labiau megstam banana sutrinti, sumaisyti su cukrum ir tada suvynioti i lietini :)
ATSAKYTI