Barščiai su raugintais kopūstai ir rūkyta mėsa

AUTORIUS:
Rasa, rasagestaute.com
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Barščiai su raugintais kopūstai ir rūkyta mėsa
Autorius apie receptą: Tai išties gardi, soti ir sušildanti sriuba, kurią rekomenduoju nepatingėti ir pabandyti išsivirti. Tai išties gardi, soti ir sušildanti sriuba, kurią rekomenduoju nepatingėti ir pabandyti išsivirti. Rasa, rasagestaute.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų kiaulės kojų (rūkytų)
300 gramų raugintų kopūstų
5 vienetai bulvių
2 vienetai burokėlių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
5 šaukštai pomidorų padažo
3 šaukštai aliejaus
2 šaukštai obuolių acto
1 šaukštas cukraus
1 vienetas lauro lapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į didelį puodą pilame apie 2,5 l šalto vandens, sudedame nuplautas ir per pus perpjautas kiaulių kojas (patogiausia skelti per tarpunagį), įmetame lauro lapą ir verdame apie 1 val. Karts nuo karto nugraibome susidarančias putas.
2.
Bulves ir morkas supjaustome nedideliais kubeliais, susmulkiname svogūną.
3.
Kojoms apvirus, į puodą dedame raugintus kopūstus, pjaustytas bulves, morkas ir svogūnus. Verdame dar apie 20-30 min. Kol daržovės pradės minkštėti.
4.
Kol sriuba verda, pasiruošiame burokėlius. Burokėlius stambiai sutarkuojame.
5.
Į įkaitintą keptuvę pilame aliejaus ir dedame sutarkuotus burokėlius. Kelias minutes, nuolat maišant, pakepame. Dedame pomidorų padažą, pilame obuolių actą, beriame cukrų ir šiek tiek druskos. Viską gerai išmaišome ir dar apie minutę pakepame. Paragaujame ar netrūksta rūgštelės, o gal kaip tik cukraus reikia papildomai. Paliekame burokėlius pastovėti kelias minutes.
6.
Daržovėms puode baigiant virti, sudedame apkeptus burokėlius ir paverdame dar apie 10-15 min. Virimo metu pagardiname druska, maltais juodaisiais pipirais. Išvirusios sriubos neskubėkite patiekti, leiskite jai dar bent kelias minutes pastovėti.
Patarimai:
Actą pilkite ir cukrų berkite į burokėlius palaipsniui, ne visą rekomenduojamą kiekį iš karto. Taip bus lengviau subalansuoti skonį.
AUTORIUS: Rasa, rasagestaute.com
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital