Bananų duona

AUTORIUS:
Eglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Bananų duona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
375 gramai miltų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
125 gramai sviesto (tirpintas)
125 mililitrai cukraus (rudas)
125 gramai cukraus (baltas)
2 saujos graikinių riešutų
2 vienetai kiaušinių
3 vienetai bananų
1 saujelė uogų (mėgstamos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Į didesnį dubenį persijoti miltus, kepimo miltelius ir maistinę sodą. Kitame dubenyje sumaišyti abiejų rūšių cukrų. Ištirpintą sviestą pilti ant cukraus ir gerai išplakti. Po vieną įmušti abu kiaušinius, po kiekvieno masę gerai išplakdami. Šakute sutrinti gerai prinokusius bananus. Bananų masę įmaišyti į cukraus ir kiaušinių plakinį, suberti smulkintus graikinius riešutus. Skystą masę po truputį, nuolat maišant, supilti į miltus. Maišyti tik tol, kol nesimatys sausų miltų. Kepimo indą patepti sviestu, pabarstyti miltais, supilti tešlą. Bananų duoną kepti 170°C temperatūros orkaitėje apie 1-1,5 val.

Skanaus.
AUTORIUS: Eglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital